sve kategorije
O nama

O Upliftu

Jedinstveni poslovni model. Ne prodajemo izravno krajnjem korisniku. Potreba svakog trgovca jedna je od naših glavnih briga. Svaki projekt ili ponuda je prilagođena. Svaki dan neprestano uvodimo inovacije kako bismo osigurali uspjeh na rastućem tržištu.

Tko smo mi?

5 godina pokrenuli smo Uplift, cilj je bio proizvesti odličan stojeći radni stol po nevjerojatnoj cijeni, a dodatno pružiti sveobuhvatna rješenja za namještaj. Projektiranje, alati, certificiranje, tajming... Danas su svi proizvodi odobreni certifikatima ISO9001, CE, TUV, BIFMAx5.5 i UL. Više od 30 patenata za dizajn koji sprječavaju druge da prodaju sličan proizvod u izravnoj konkurenciji s našim trgovcima. Jedinstveni poslovni model. Ne prodajemo izravno krajnjem korisniku. Potreba svakog trgovca jedna je od naših glavnih briga. Svaki projekt ili ponuda je prilagođena. Svaki dan neprestano uvodimo inovacije kako bismo osigurali uspjeh na rastućem tržištu.

Povijest razvoja

Naši resursi i napori usmjereni su na pomoć našim klijentima u stvaranju i izgradnji njihovih robnih marki i poslovanja, a koristi za kupce su u središtu naše odluke.

2008

2008

Ušao u industriju lima

Devin, generalni direktor strojarske proizvodnje sa snažnim teorijskim znanjem počeo je raditi u tvornici limarije 2008. godine. Tijekom rada Devin je u potpunosti iskoristio stečeno znanje u marljivoj praksi i ubrzo dobio priliku napredovanja da uđe u menadžment.

2013

2013

Houdry osnovao

Uz 6 godina iskustva u proizvodnji i upravljanju u industriji lima, Devin je započeo s osnivanjem vlastite tvrtke Houdry. Bivša tvrtka pružila je Houdryju snažnu podršku u proizvodu i tehnologiji. Tada Devin počinje voditi poslove uvoza i izvoza proizvoda od lima i postiže dobre rezultate.

2014

2014

Razvijen je novi proizvod koji stoji

Nama je lim daleko od dovoljnog. Stoga smo počeli provoditi istraživanje tržišta i odabrati odgovarajući proizvod koji će nadopuniti našu ponudu proizvoda. Nakon dubinskog istraživanja tržišta, otkrili smo da radni stol podesiv po visini ima vrlo veliko potencijalno tržište. Tako smo počeli raditi na istraživanju proizvoda, provjeravanju visokokvalitetnih dobavljača, tržišnoj promociji itd. Dobili smo odlične povratne informacije s tržišta, a ukupna prodaja tvrtke također je značajno poboljšana

2018

2018

Osnovana tvornica pametnog namještaja i interni centar za istraživanje i razvoj

Kako vrijeme prolazi, stojeći stol postaje sve popularniji. Planirali smo uložiti u osnivanje tvornice pametnog namještaja i to je završeno 2018. U isto vrijeme osnovana je nova tvrtka Uplift te su zaposleni inženjeri i tehničari s više od 20 godina iskustva u industriji iz TIMOTION-a (industrija TOP2) da razvili naš prvi električni stojeći stol, koji je otvorio novo poglavlje za našu tvrtku. Iste godine sudjelovali smo na prvoj međunarodnoj izložbi u Dubaiju kako bismo prikazali naših 5 kategorija proizvoda (stojeći stol s dva motora, stojeći stol s jednim motorom, stojeći stol u obliku slova L, radna stanica okrenuta leđima i stojeći stol s ručnim pogonom) međunarodnim kupcima i uspješno uspostavili brojne poslovne suradnje.

2021

2021

Tvornica proširena

Prostor sadašnje tvornice nije bio dovoljan s povećanjem narudžbi. Godine 2021. uložili smo u proširenje tvornice s izvornih više od 2,000 četvornih metara na više od 7,000 četvornih metara danas, dodajući više proizvodnih linija i uvodeći inteligentne strojeve i opremu, samo kako bismo skratili vrijeme dovršetka narudžbi, poboljšali proces kontrole kvalitete i konačno poboljšati kvalitetu proizvoda.

2022

2022

Novo polje - život bez barijera

Danas naša tvrtka ima snažne mogućnosti istraživanja i razvoja. Osim stojećeg stola, u potpunosti koristimo tehnologiju električnog podizanja i počinjemo ulaziti u kućni život stvarajući život bez prepreka, uključujući ormare bez prepreka, sudopere bez prepreka, ognjišta bez prepreka i druge proizvode. Cilj nam je pomoći osobama s invaliditetom i starijima da se lakše nose sa svakodnevnim problemima.

2008
2013
2014
2018
2021
2022

Tvornica Tour

Kontrola kvalitete

Kvaliteta je uvijek bila na prvom mjestu

Kontrola kvalitete razvoja novih proizvoda

Ispitivanje uzorka

Razvojem i dizajnom proizvoda nastoje se zadovoljiti potrebe kupaca, a istodobno se osigurava izvedivost i pouzdanost proizvoda te se provode sveobuhvatna funkcionalna ispitivanja na uzorcima kako bi se provjerio i riješio svaki mogući problem.

Kontrola kvalitete
Kontrola kvalitete

Kontrola kvalitete masovne proizvodnje

Uvijek se pridržavajte standardiziranog procesa

01 Dolazna inspekcija
Dolazna inspekcija

Ulazni materijali proizvoda podliježu određenom postotku inspekcija uzorkovanja u skladu s nacionalnim standardima.

02 Inspekcija u postupku
Inspekcija u postupku

Tijekom proizvodnog procesa provodit će se različiti oblici inspekcije.

03 Pregled poluproizvoda
Pregled poluproizvoda

100% probna inspekcija za stupac, 5% provjera uzorkovanja za ostale dodatke.

04 Završena inspekcija
Završena inspekcija

Kada proizvodnja završi, 5% proizvoda bit će sastavljeno za inspekciju uzorkovanja.

05 Izlazna inspekcija
Izlazna inspekcija

Prije slanja provjerit će se količina i vanjska ambalaža proizvoda.

Certifikat dokazuje da smo kvalificirani

UL
UP1B-BIFMA X5.5
Stojeći stol za TUV certifikat
CE
CE
UP1A-BIFMA X5.5
TUV certifikat
Certifikat ISO9001
UL2 检 测 报 告
TUV-供应商
UL-供应商
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
zaštitni znak

Glavno tržište

Trenutno se njeni proizvodi izvoze u više od 50 zemalja i regija, posebno u Europu, Ameriku i Australiju.

  • 50

    Zemlja izvoza

  • 10

    Vodeći na tržištu

Glavno tržište
Njemačke
Australijat
SAD

Britanija

Danska

Nizozemska

Belgija

Poljska

Finska

Litvanija

Ukrajina

Singapur

Južna Korea

Japan

Kanada