sve kategorije
Postanite agent

Postanite agent

Prema Global Market Insightu, ukupni izvoz pametnog namještaja električnih stolova s ​​podešavanjem visine raste, što ukazuje na rastuću potražnju. Ergonomski električni stojeći stolovi pojavili su se u razvijenim zemljama Europe i Amerike i formirali su relativno zreli sustav primjene i tehnologije. S poboljšanjem razine potrošnje ljudi i svijesti o zdravlju u cijelom svijetu, druge regije također su počele imati svijest i mogućnost kupnje stolova podesivih po visini. Ako želite stvoriti profitabilan posao, vrlo je ispravan izbor odabrati uredski namještaj električni stojeći stol za početak vašeg poslovanja, postanite naš partner, možemo vam pomoći da dobro planirate, naučite izgraditi vlastiti posao, a također možete odabrati Stvorite vlastiti brend lokalno.

Upliftec s prednostima visokokvalitetnih proizvoda, OEM i ODM, pouzdanog opskrbnog lanca, profesionalnog servisnog tima i razumnih cijena, Uplift tim će biti predan pružanju brzih rješenja za dizajn vašeg radnog mjesta i konkurentnih cijena. Radimo zajedno kreativnije i učinkovitije. 

pomoćni stolić za sofu s električnim podešavanjem visine

Oduševljava li vas stvaranje i izgradnja partnerstava?

Jeste li zainteresirani za posao s motoriziranim stajaćim stolom?

Želite li imati vlastiti posao?

Postanite naš poslovni partner, mi svojim odlukama i djelovanjem pokrećemo održive društvene, ekonomske i ekološke promjene. Mi u Upliftecu ne činimo samo ono što je ispravno, mi radimo ono što je najbolje - za ljude i za planet.

Zahvaljujemo na interesu za suradnju s Upliftecom. Postanite agent, možete ostvariti popuste, dobiti svu potrebnu podršku, a naš ergonomski uredski namještaj može vam donijeti više poslovnih prilika. Ako ste zainteresirani postati agent, pošaljite e-mail [e-pošta zaštićena].

Upit odmah

Pošaljite nam svoje pitanje ili nedoumicu i mi ćemo vam se javiti za otprilike 1 radni dan.

Ime i Prezime
Email adresa
Telefonski broj
Poruke